1 stadsbungalow aan de Rozengaarden


Deze royale stadsbungalow werd ontworpen door Ton Mulleners. Op de begane grond kun je niet alleen wonen, maar ook slapen en baden. Onder de kap is genoeg ruimte voor meerdere slaapkamers. De stadsbungalow is maar liefst 9 meter breed. Aan de voorzijde valt er door de grote ramen veel daglicht in de woonkamer. Je kunt je woning nog met 1,20 meter uitbreiden, of kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer op de verdieping. Deze stadsbungalow wordt opgeleverd met een compleet aangelegde tuin (keuze uit drie tuinsferen) met berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Van dit woningtype zijn er in de eerste fase ook al zeven gebouwd.

Unieke voordelen van deze stadsbungalow

Afmetingen

  • Kavelgrootte: ca. 180 vierkante meter
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 145 vierkante meter.

Luxe Afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

Meer weten?
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het contactformulier invullen.
 

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.