9 herenhuizen aan de Prins Hendrikstraat


Deze riante herenhuizen, ontworpen door architect Christoph Kohl, hebben maar liefst vijf woonlagen. Het begint allemaal onder de woning, met een afgesloten parkeergarage met twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen)berging. Op de begane grond vind je vervolgens een studeerkamer en een woonkeuken met daaraan grenzend een 40 vierkante meter groot dakterras. Gelegen op het zuiden, en met uitzicht op de binnentuin van Stadsbleek. De eerste verdieping is gereserveerd voor een royale living met ruimte voor meerdere zitplekken. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en een compleet ingerichte badkamer. En de derde verdieping kun je indelen zoals je zelf wilt, bijvoorbeeld met meerdere kamers en/of een gastendouche.

Unieke voordelen van deze herenhuizen

Afmetingen

  • Gebruiksoppervlakte 190 tot 200 m2
  • Terras 40 m2
  • Parkeren in de parkeergarage

Luxe afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

Meer weten?
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het contactformulier invullen.
 

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.