5 herenhuizen aan de Prins Hendrikstraat


Deze door architect Christoph Kohl ontworpen ruime herenhuizen bieden een majestueus uitzicht op de toren van de Plechelmus. Het statige karakter van de architectuur wordt onderstreept doordat elke woning een eigen, extra hoge gevel heeft. Die extra hoogte ontstaat doordat de begane grond een vrije hoogte heeft van maar liefst 3,70 meter. Dat is 1,10 meter hoger dan je meestal ziet bij nieuwbouw. De extra hoogte geeft een geweldig ruimtelijk effect in de woonkamer en keuken. Je tuin ligt op het zonnige zuiden en je auto kun je direct achter je huis parkeren of in de overdekte en afgesloten parkeergarage van Stadsbleek. Doordat de tweede verdieping rondom rechte gevels heeft, kunnen er in je woning wel zes (slaap)kamers worden gerealiseerd. Dat is pas leefruimte!

Unieke voordelen van deze herenhuizen

Afmetingen

  • Kavelgrootte: ca. 125 vierkante meter
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 160 tot ca. 200 vierkante meter.
  • Parkeren in de parkeergarage

Luxe afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

Meer weten?
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het contactformulier invullen.
 

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.