2 stadswoningen aan de Rozengaarde


Deze door Ton Mulleners ontworpen herenhuizen zijn duidelijk familie van de stadsbungalows die eveneens aan de Rozengaarde staan. Ze zijn ontworpen in dezelfde architectonische taal, met dezelfde overgangen, ornamenten en details. De woningen staan op kavels van ca. 120 tot ca. 200 vierkante meter en hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 140 tot ca. 150 vierkante meter. Aan de achterzijde is het mogelijk de woning uit te bouwen. Er kan gekozen worden uit verschillende indelingsvarianten, waarbij een eetkeuken, tweede badkamer en extra slaapkamers tot de mogelijkheden behoort. Elke woning heeft een tuin en een parkeerplaats op eigen terrein. Van dit woningtype worden er in de eerste fase slechts twee gebouwd, dus wees er snel bij!

Unieke voordelen van dit herenhuis

Afmetingen en prijs

  • Kavelgrootte: ca. 120 tot ca. 200 vierkante meter
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 140 tot ca. 150 vierkante meter.
  • Prijs vanaf: € 270.000 v.o.n.

Luxe afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

Meer weten? 
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het conlactformulier invullen.

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.