3 herenhuizen aan de Rozengaarden


Deze door architect Ton Mulleners ontworpen ruime herenhuizen liggen aan een rustige binnenstraat, met een eigen parkeerplaats direct achter de woning en een zonnige tuin op het westen. Op de begane grond vind je onder meer een handige trapkast en garderobe. Boven heb je drie slaapkamers (waarvan één met inloopkast), een complete badkamer en een tweede verdieping met volop mogelijkheden. De woonkamer en keuken zijn samen ruim 40 vierkante meter groot. Behoefte aan nog meer ruimte? Dan kun je als koper je woning aan de achterkant laten uitbouwen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende indelingsvarianten en mogelijkheden, zoals een eetkeuken, een tweede badkamer en extra slaapkamers. Van dit woningtype zijn er in de eerste fase ook al twee verkocht.

Unieke voordelen van deze herenhuizen

Afmetingen

  • Kavelgrootte: ca. 120 tot 130 ca. vierkante meter
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 140 tot ca. 150 vierkante meter.

Luxe afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

 

Meer weten?
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het contactformulier invullen.

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.