7 stadsbungalows aan de Rozengaarde


Deze royale stadsbungalows aan de Rozengaarde werden ontworpen door architect Ton Mulleners. Op de begane grond kun je niet alleen wonen, maar ook slapen en baden. Het zijn in feite bungalows, maar dan wel bungalows met een kap erop. Onder die kap is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een logeer- of hobbykamer. Aan de voorzijde valt door de grote ramen lekker veel daglicht in de woonkamer. Je kunt je woning nog met 1,20 meter uitbreiden, of ervoor kiezen alleen de slaapkamer of woonkamer uit te breiden. Elke woning heeft een tuin en een parkeerplaats op eigen terrein.

Unieke voordelen van deze stadswoning

Afmetingen en prijs

  • Woningbreedte: maar liefst 9 meter!
  • Kavelgrootte: ca. 130 tot ca. 180 vierkante meter
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 130 vierkante meter.
  • Prijs vanaf: € 300.000 v.o.n.

Luxe afwerking!

Alle woningen in Stadsbleek worden afgewerkt volgens het afwerkingsniveau 'Luxe'. Daarmee ben je als koper verzekerd van een complete en zeer comfortabele woning. Met onder meer een luxe keuken met veel inbouwapparatuur, sanitair van Villeroy & Boch, een dakraam, een buitenkraan en dubbele tuindeuren met zijlichten aan de achterkant van de woning.

Meer weten? 
De woningen in Stadsbleek worden in collegiale samenwerking aangeboden door de makelaars Schasfoort, KockvanBenthem en Ten Hag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van deze makelaars of het conlactformulier invullen.

Plattegronden

*Navigeer met de pijlen door de verschillende bouwkavels, klik op de plattegrond voor een vergroting.